Jornades Portes Obertes. Curs 2017-18

Durant els propers mesos, l’Escola Industrial realitzarà diverses jornades de portes obertes per poder donar a coneixer els estudis que imparteix i les seves instal·lacions. Les jornades estan orientades als diferents àmbits de l’ensenyament i es detallen a continuació:

ESO

El dia 4 de març obrim les portes de l’Institut Escola Industrial per tal que puguin conèixer, l’oferta formativa dels Estudis de Secundària Obligatòria (ESO) que oferim al nostre institut. Per a la bona organització de la Jornada, us convoquem al següent horari:

 • 10.00h, famílies de les escoles La Trama i Nostra LLar.
 • 11.00h, famílies de les escoles Samuntada i Enric Casassas
 • 12.ooh, Obert a la resta de públic i escoles no vinculades

Aquest curs organitzem aquestes jornades en dissabte per poder-vos mostrar l’Institut ambmés tranquil·litat, de dia i sense les dificultats horàries dels dies laborables.

BATXILLERAT I CAS

El dia 6 d’abril obrim les portes de l’Institut Escola Industrial per tal que puguin conèixer l’oferta formativa dels Estudis de Batxillerat i del Curs de preparació per a la incorporació als cicles de grau superior (CAS) que oferim al nostre institut. Als que estigueu interessats, convoquem a les 18h. a la Sala d’Actes.

CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ

Els dies 4 de maig a les 18h,  obrim les portes de l’Institut Escola Industrial per tal que puguin conèixer l’oferta formativa dels Estudis de Cicles Formatius de Grau Mitjà:

 • CFGM Gestió Administrativa
 • CFGM Gestió administrativa en l’àmbit jurídic
 • CFGM Fusteria i moble. Instal·lació i moblement
 • CFGM Manteniment equips industrials
 • CFGM Mecanització

CICLES FORMATIUS GRAU SUPERIOR

El dia 11 de maig a les 18h,  obrim les portes de l’Institut Escola Industrial per tal que puguin conèixer l’oferta formativa dels Estudis de Cicles Formatius de Grau Superior:

 • CFGS Administració i finances
 • CFGM Disseny en fusteria i moble
 • CFGS Programació de la producció en fabricació mecànica
 • CFGS Disseny de la producció en fabricació mecànica
 • CFGS Mecatrònica

Us hi esperem!

Per qualsevol consulta podeu trucar a l’Institut al telèfon 937258744.

Publicat dins de Uncategorized | Envia un comentari

Olimpíada de Biologia de Catalunya 2016

El dissabte 4 de febrer de 2017 pel matí van participa 3 alumnes nostres del 2n de batxillerat científic a l’Olimpíada de Biologia de Catalunya 2016. En aquesta edició la prova teòrica es va realitzar simultàniament a diferents seus de Catalunya:
Fiona Roman i Laia Perarnau van estar a Barcelona:  Lloc: Facultat de Biociències. Universitat Autònoma de Barcelona. Bellaterra.
–  Marina Molina va estar a Vic: Lloc: edifici del Campus de la Torre dels Frares, seu de la Facultat de Ciències i Tecnologia de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. Vic

Publicat dins de Uncategorized | Envia un comentari

Premi recerca jove

L’alumne Marc Serra Peralta del 2n de batxillerat durant el curs 2015-16, ha estat guardonat amb un premi pel treball “Dels formatges als antibiòtics“, dins la convocatòria del 2016 dels premis Recerca Jove, per fomentar l’esperit científic del jovent. Moltes felicitats.

Publicat dins de Uncategorized | Envia un comentari

XXV Concurs de Fusta

El passat 1 de Febrer es va fer la presentació del 25è Concurs d’aprenents de Fusteria i Ebenisteria que tindrà lloc l’Escola Industrial de Sabadell el proper 1concurs_fusta_20177 de març.

L’acte va comptar amb la presència de professorat i directora de l’ESDI,  així com dels alumnes que han dissenyat la caixa niu objecte del concurs. Igualment en l’acte va comptar amb del president del gremi de la Fusta de Sabadell, Carles Montesinos i professorat del nostre centre.

Publicat dins de Uncategorized | Envia un comentari

Fòrum amb Arturo Padilla

El Departament de Llengua catalana i Literatura segueix organitzant fòrums amb autors padilla1catalans actuals. Dilluns 9 de gener l’escriptor Arturo Padilla ens va visitar per parlar de la seva novel·la, Presoners del mar, amb els alumnes de 4t d’ ESO que n’havien fet la lectura a la matèria de Llengua catalana al llarg del primer trimestre.

L’autor ens va explicar com era el seu procés creatiu i els estímuls que el continuen padilla2empenyent a escriure des que als 16 anys va guanyar el Premi literari Jordi Sierra i Fabra.

Els alumnes van fer-li força preguntes, es van mostrar receptius i interessats per la seva obra i pel dia a dia d’un escriptor tan jove.

Esperem poder comptar amb ell més endavant,

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a Fòrum amb Arturo Padilla

Tallers literaris de Miquel Pujadó

Els dies 2 i 7 de desembre ens ha visitat Miquel Pujadó, filòleg, músic, escriptor, dramaturg, guionista, traductor i col·laborador artístic amb actors de primera fila. Pujadó ha publicat llibres infantils i juvenils, llibres d’assaig, l

libres de poesia i novel·les. Ha guanyat diversos premis. Fa més de trenta anys que publica CD. En té més de vint entre música pròpia i col·laboracions amb altres músics. Ha cantat en escenaris de Catalunya, Espanya, França, Itàlia, Dinamarca, Luxemburg, Txèquia, Suïssa, Mèxic…

Miquel Pujadó ha vingut a l’Escola Industrial per fer uns tallers sobre les lectures  treballades a llengua catalana durant el primer trim

estre als diferents nivells d’ESO: Les aventures de Tom Sawyer a 1r, Frankenstein a 2n i Cyrano a 3r. Amb les seves xerrades ens ha ajudat a apropar-nos a aquests clàssics. Pujadó ens ha aportat més informació sobre aquestes obres i els seus autors, ens ha cantat cançons i ens ha projectat fragments significatius de les pel·lícules.

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a Tallers literaris de Miquel Pujadó

Pinta la marató

Els alumnes de 4t d’ESO de l’optativa de Cultura Audiovisual han participat a la Marató amb la realització del següent cartell http://www.ccma.cat/tv3/marato/pinta-la-marato/2016/8-Escola-Industrial-Sabadell/contingut-usuari/590/1011/720081/

Tot i no haver guanyat ha estat una experiència molt interessant

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a Pinta la marató

Eleccions al consell escolar

El passat dijous 1 de desembre van tenir lloc les votacions per escollir els representants dels alumnes i famílies al Consell Escolar ja que aquest any s’han de renovar dos representants de cada un d’aquests sectors.20161201_082111

Dues  meses situades al vestíbul de l’edifici de l’ESO i una altra a la biblioteca van recollir el vot dels alumnes d’ESO i Cicles Formatius i Batxillerat respectivament, tal i com es pot veure a les imatges.

20161201_082833

Al llarg de la tarda els pares i mares es podien acostar a l’institut per escollir els seus representants.

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a Eleccions al consell escolar

Premi David

El passat 1 de desembre, el nostre alumne Hugo Hernandez Navarro, del cicle formatiu de grau mitjà de Mecanització  va guanyar el Tercer Premi de Grau Mitjà de la 42ª edició del premi  PREMI DAVID. MOLTES FELICITATS

img_3031img_3036

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a Premi David

Bojos per la Natura

Mònica Allué Moreno, Pol Olivella Morral i Anna Serra Peralta han estat seleccionats per participar en el curs Bojos per la Natura pel curs 2016-17 el qual se situa en el marc del programa Bojos per la Ciència de la Fundació Catalunya-La Pedrera i que organitza l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la UAB

 

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a Bojos per la Natura