Medalla d’or olimpiada de Catalunya

Marc Serra Peralta va aconseguir medalla d’or a l’Olimpíada de Catalunya de Biologia, celebrada el 6 i 9 de febrer i per tant va participar en representació de Catalunya, a la XI Olimpíada Espanyola de Biologia (OEB), que es va celebrar a Vigo del 7 al 10 d’abril de 2016, on va obtenir medalla de bronze.

Pots trobar tota la informació sobre l’Olimpíada 2016, el quadre d’honor dels finalistes, els resultats en quartils per ordre alfabètic, així com un recull de fotografies, al lloc web d’aquest esdeveniment, que està a: http://olimpiadadebiologia.cat

Olimpiada_IOlimpiada_II

 

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a Medalla d’or olimpiada de Catalunya

Preinscripció 2016-17

Batxillerat del 18 al 25 de maig

Cicles formatius de grau mitjà del 18 al 25 de maig
CFGM Gestió administrativa
CFGM Gestió Administrativa a l’àmbit jurídic
CFGM Mecanització
CFGM Manteniment d’equips industrials
CFGM Fusta i Moble i CFGM Instal·lació i moblament
Cicles formatius de grau superior del 26 de maig a l’1 de Juny
CFGS Administració i finances (DUAL)
CFGS Disseny en fabricació mecànica. 3×2 i DUAL
CFGS Programació en fabricació mecànica. 3×2 i DUAL
CFGS Mecatrònica
CFGS Disseny i moblament
Programes de formació i inserció  del 17 de maig al 27 de maig
Muntatge instal·lacions elèctriques, aigua i gas
Fusta i moble
CAS (Curs accés a grau superior) del 4 a 8 de juliol

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a Preinscripció 2016-17

Taller d’opera i taller de veu

Dijous 21 i 28 d’abril, els alumnes de 1r d’ESO del grup de Projectes -matèria impartida pel departament de Català i Música- van poder gaudir d’una activitat especial: un taller sobre òpera. L’Alícia (pianista) i Jordi el (baríton) van tocar, cantar i ens van explicar alguns dels fragments més representatius d’aquest gènere musical.

opera1

Per començar, ens van sorprendre amb el fragment d’una peça que els alumnes coneixen bé, del musical Mar i cel, que ja hem treballat a classe amb la representació de Dagoll Dagom i l’obra en text del seu autor, Àngel Guimerà. Seguidament, ens van presentar tres àries de tres compositors i obres molt diferents: La flauta màgica, de Mozart; la sarsuela La canción del olvido i, per acabar, El barber de Sevilla, de l’italià Rossini.IMG_20160428_114441

El segon taller en què vam participar per tal de preparar-nos per al proper projecte, relacionat amb els mitjans radiofònics, va ser un taller de veu. L’Íngrid (actriu) ens va fer una sessió pràctica per treballar el cos i la veu per poder convertir-nos en uns excel·lents locutors.

 

Agraïm la col·laboració de tots els que van participar en aquests tallers!

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a Taller d’opera i taller de veu

Jornada portes obertes

Com cada any, L’Escola Industrial realitza les jornades de portes obertes als futurs estudiants que vulguin iniciar els seus estudis al centre. Aquestes jornades es portaran a terme els següents dies:
Batxillerat: 26 d’Abril 18h30′
Cicles Formatius : 4 de Maig 18h30′

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a Jornada portes obertes

XXIV Concurs de Fusta i ebenesteria de Sabadell

El proper dia 18 de Març es realitzarà el XXIV concurs de Fusta i Moble de Sabadell. Aquest any consistirà en la realització d’un  gronxador fet amb fustafoto_fusta dels arbres caiguts al bosc de Can Deu durant la ventada dissenyat per l’alumna de l’ESDI Judith Montero. El projecte uneix l’Escola Superior de Disseny ESDI, el Gremi
de la Fusta
i l’Escola Industrial de Sabadell.

La foto mostra la guanyadora del concurs amb els representants del projecte

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a XXIV Concurs de Fusta i ebenesteria de Sabadell

Tercera posició pel CFGM Gestió administrativa

 El nostre centre, l’Escola Industrial de Sabadell va participar representant a tres empreses, el CFGM de Gestió Administrativa de l’àmbit jurídic representava a l’empresa ASSEICO, SLS (Assessors i comercials, Societat Limitada Simulada), els seus treballadors (que són el nostre alumnat) van explicar premiCFGMal públic a través d’imatges de vídeo, power point i explicacions dels seus comercials amb angles, francès, català i espanyol que la seva empresa es dedica a l’assessorament fiscal, jurídic i laboral. El CFGM de Gestió Administrativa, van presentar les empreses UST, SLS i Ink Games, SLS, la primera dedicada al lloguer de cotxes multimarca d’alta gama i la segona a la venda de tinta per impressores i jocs i accessoris per ordinadors. UST, SLS va fer la presentació amb angles, tant els vídeos com les ponències dels diferents representants de l’empresa tot i que donat que és una empresa d’àmbit internacional també es va dirigir al públic amb francès, romanes, àrab, català i espanyol.

És un orgull pel professorat del nostre centre comptar amb aquest alumnat, van presentar les seves empreses com a grans professionals, amb educació, saber estar i una imatge impecable per l’ocasió. Per l’equip docent d’aquest alumnat tots són guanyadors, han representat a les seves empreses i el seu centre educatiu amb excel·lència , molt felicitats a tots!!

 

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a Tercera posició pel CFGM Gestió administrativa

Jornades de portes obertes

Com cada any, L’Escola Industrial realitza les jornades de portes obertes als futurs estudiants que vulguin iniciar els seus estudis al centre. Aquestes jornades es portaran a terme els següents dies:

ESO : 9 de març 18h30′
Batxillerat: 26 d’Abril 18h30′
Cicles Formatius : 4 de Maig 18h30′

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a Jornades de portes obertes

Jornades tecnològiques a l’Escola Industrial

L’empresa IMPIC Asesores, S.L, experta en tècniques d’inspecció al manteniment predictiu, realitzarà a l’Institut Escola Industrial de Sabadell dues jornades formatives en tècniques termogràfiques i ultrasons aplicats al manteniment industrial.

27 de gener

Aplicació de les tècniques termogràfiques al manteniment industrial

15h30’ Obertura de la jornada

1. Introducció a la termografia
2. Avantatges i limitacions de la termografia
3. Espectre electromagnètic
4. Coneixements dels equips termogràfics
5. Aplicacions de la termografia
6. Pràctiques amb equipstermo1
20h Cloenda de la jornada

17 de febrer

Aplicació de les tècniques d’ultrasons al manteniment industrial

15h30’ Obertura de la jornada
1. Que són els ultrasonsulstrasons2
2. Aplicacions
a) Fuites
b) Lubricació
c) Monitorització
d) Elèctriques
3. Pràctiques
20h Cloenda de la  jornada
logo impicultrasons1

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a Jornades tecnològiques a l’Escola Industrial

Gimcana geològica i palanteològica a la UAB

gincana_geologica

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a Gimcana geològica i palanteològica a la UAB

Setmana de la ciència

Com ja és habitual, i des de fa ja 20 anys, a mig novembre se celebra la Setmana de la Ciència. Durant aquest període es realitzen un munt d’activitats relacionades amb la Ciència arreu de Catalunya.

És un moment perquè els nostres alumnes entenguin la importància de la Ciència en la nostra societat. També es fa èmfasi amb la necessitat de què les Administracions realitzin inversions en recerca i investigació.

El Departament de Ciències de l’Escola Industrial hem aprofitat aquesta setmana per preparar una sèrie d’experiències que s’exposen al hall de l’Institut. Ja que 2015 és l’any internacional de la llum, hem relacionat totes les experiències amb la llum i la visió.

L’acceptació de la mostra ha estat molt elevada per part de tota la comunitat educativa. Prova del fet és l’hora de l’esbarjo, moment en el qual molts alumnes s’apropen per interaccionar amb les experiències. A més a més, durant tota la setmana els alumnes passaran per l’exposició i rebran les explicacions dels seus professors.Setmana_ciencia_2015

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a Setmana de la ciència