Setmana de la ciència

Com ja és habitual, i des de fa ja 20 anys, a mig novembre se celebra la Setmana de la Ciència. Durant aquest període es realitzen un munt d’activitats relacionades amb la Ciència arreu de Catalunya.

És un moment perquè els nostres alumnes entenguin la importància de la Ciència en la nostra societat. També es fa èmfasi amb la necessitat de què les Administracions realitzin inversions en recerca i investigació.

El Departament de Ciències de l’Escola Industrial hem aprofitat aquesta setmana per preparar una sèrie d’experiències que s’exposen al hall de l’Institut. Ja que 2015 és l’any internacional de la llum, hem relacionat totes les experiències amb la llum i la visió.

L’acceptació de la mostra ha estat molt elevada per part de tota la comunitat educativa. Prova del fet és l’hora de l’esbarjo, moment en el qual molts alumnes s’apropen per interaccionar amb les experiències. A més a més, durant tota la setmana els alumnes passaran per l’exposició i rebran les explicacions dels seus professors.Setmana_ciencia_2015

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a Setmana de la ciència

10è Congrés Català del Decolletatge i la Mecanització

 El passat dissabte dia 24 d’octubre l’Escola Industrial va ser convidada a participar al 10è congrés Català del decolletatge i mecanització. El congrés tractava amb especial interés les temàtiques de formació i innovació com a eines clau per al desenvolupament industrial del sector.

L’Institut va participar amb la ponència sobre l’experiència en FP de la formació DUAL que porta a terme juntament amb l’Associació del decolletatge de Catalunya (ADECAT).

IMG_2125IMG_2127

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a 10è Congrés Català del Decolletatge i la Mecanització

Visita professors de Lituania

IMG_2106L’escola industrial va rebre el passat dimecres dia 14 d’octubre un grup de 7 docents i directors de centres de Formació Professional de Lituània

L’objectiu de la visita ha estat bàsicament l’observació i demanar idees que els ajudin a la implementació dels seus sistemes  de formació

Aquest grup de professors desitgen aprofitar aquesta experiència iIMG_2103nternacional per tal d’observar el nostre sistema d’ensenyament, l’ús i l’aplicació de les noves tecnologies en la formació en l’àmbit dels estudis de Fusteria i Moble.

 IMG_2107

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a Visita professors de Lituania

Premi batxillerat 2015

L’alumne Víctor López Herrero del 2n batxillerat científic ha estat guardonat pel Premi Extraordinari de Batxillerat del curs 2014- 15. L’acte de lliurament es va realitzar al Palau de Pedralbes el dimarts 29 de setembre. L’acte va ser presidit per la consellera d’Ensenyament.

premibaxillerat1 premibatxillerat2

 

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a Premi batxillerat 2015

Noticies Inici de curs

 

Llistat de llibres ESO

Currículum Batxillerat

 

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a Noticies Inici de curs