CFGM Gestió administrativa

Titulació en finalitzar el cicle: TÈCNIC EN GESTIÓ ADMINISTRATIVA.

Durada del cicle: 2000 h en dos cursos acadèmics.

Grup A: CFGM Gestió administrativa

Grup B: CFGM Gestió administrativa aplicat a l’àmbit jurídic.

Informació :

Pàgina web del cicle Gestió Administrativa

Triptic CFGM Gestió Administrativa

Pàgina web del cicle Gestió Administrativa àmbit jurídic

Triptic CFGM Gestió Administrativa àmbit juridic

Horari de realització en el nostre centre:dsc_0564

1r Curs matins de 8:00 h a 14:30 h

2n Curs 15:30 h a 20:35 h

Objectius del cicle
Realiatzar les operacions d’auxiliar administratiu a l’àmbit públic i privat, d’acord amb les normes d’organització internes i la legislació vigent, d’una manera eficaç i amb qualitat de servei.
On treballaràs?
Bancs privats i públics Caixes d’estalvi Corporacions i institucions de crèdit i finançament Assegurances Empreses privades de tot tipus Administració pública (local, autonòmica i central) gestio_administrativa_1 Quins són els teus llocs de treball?Auxiliar administratiu a qualsevol tipus d’empresa pública o privada Ajudant d’oficina Gestionar cobraments i pagaments Auxiliar de documentació i arxiu Auxiliar de gestió i de personal, etc.
Com es desenvolupa el cicle?

Amb classes pràctiques, combinant les explicacions teòriques amb la realització pràctica de tot tipus de feina administrativa, seleccionant i emplenant impresos,documentació, programes infoimg_2210rmàtics, pàgines web oficials (INEM, Seguretat Social, Ministeri de treball, etc.). A tot això afegim (sempre que sigui possible) sortides a empreses i organismes per veure la nostra feina de més a prop.