Campanya donació de sang

 

Dins les activitats de servei  comunitari que porten a terme els alumnes de 3r d’ESO, aquest dimecres 19 de desembre de 16h30’ a 20h30′ es farà una campanya de donació de sang a  la biblioteca del centre.

El projecte surt des de l’alumnat de tercer de l’ESO que ha fet el disseny i la campanya de difusió de la jornada.

Esteu tots convidats

 

Publicat dins de Uncategorized | Envia un comentari

Col·laboració Escola Industrial i ESDI

Professors i alumnes dels Cicles Formatius de Grau Mig de Fusteria i Moble i d’Instal·lació i Moblament i alumnes de Grau Superior de Disseny i Moblament de l’Institut Escola Industrial de Sabadell van assistir el passat 30 de novembre a la sala d’actes de l’Escola Superior de Disseny ESDi on els alumnes de 3r curs de Grau en Disseny, menció en Producte van presentar les propostes dissenyades i realitzades en format maqueta per ells mateixos. Els projectes han estat tutoritzats pel professor Guiu Llusà i coordinats des de la Unitat de Producte i Usabilitat d’Espais de l’ESDi.

D’entre tots els models presentats, el Departament de Fusta i Moble de l’Institut Escola Industrial de Sabadell n’escollirà un que serà el treball que caldrà realitzar al 27è Concurs d’Estudiants de Fusta i Moble de Catalunya, al març de 2019 al Tallers de Fusta i Moble de l’Institut Escola Industrial de Sabadell.

 

Publicat dins de Uncategorized | Envia un comentari

Disseny i construcció d’una pèrgola de fusta

Dins el marc del projecte de col·laboració entre l’Ajuntament de Santa Perpètua de la Mogoda, l’Escola Industrial de Sabadell i  l’Institut Estela Ibèrica, que té com a objectiu disseny i construcció d’una pèrgola de fusta  amb panells solars per a la càrrega de cotxes elèctrics. Es va fer la reunió el passat dimecres 5 de desembre amb tots tres participants per escollir el projecte que serà el que es portarà a terme.

S’ha valorat la qualitat dels sis projectes presentats. Cada projecte ha preparat una memòria tècnica que va des del disseny, construcció, muntatge, pressupost i pleg de condicions i que s’ha  desenvolupat

dins la programació del 2n curs del CFGS de Disseny i moblament, en una formació basada en el treball en projectes.

Els alumnes han treballat en diferents grups i en col·laboració amb els professorat dels diferents mòduls i assessors externs per tal de desenvolupar un projecte real i d’innovació que esperem en una segona fase es pugui muntar als espais de Santa Perpètua.

Clicar aqui per veure imatges dels diferents projectes

Publicat dins de Uncategorized | Envia un comentari

44è premi David

Els alumnes del nostre Institut, Omar Garcia del CFGM de Mecanització, Oscar Alcaraz i Jesús Martinez dels CFGS de disseny en fabricació mecànica i producció en fabricació mecànica, han estat guardonats amb el segon premi de grau mitjà i primer i segon de grau superior, respectivament en la 44è edició del premi David, que organitza el centre Metal·lúrgic de Sabadell.

El lliurament de premis es va fer el passat dimecres 28 de novembre  a l’auditori de l’Espai Cultural Fundació 1859, amb la presència del representants de Centre metal·lúrgic i del Alcalde de Sabadell Sr. Maties Serracant.

Moltes felicitats a tots el guardonats

Publicat dins de Uncategorized | Envia un comentari

COSES EXCEPCIONALS A L’ESCOLA INDUSTRIAL

Dilluns 29 d’octubre, els alumnes de 4t d’ESO van poder assistir a la representació teatral de Coses excepcionals, que la companyia Sixto Paz Produccions va dur a terme a la remodelada sala d’actes del nostre centre. Era un assaig de l’obra que la companyia presentarà al Teatre Tívoli de Barcelona a partir del mes de novembre.

Més de cent deu alumnes van gaudir de l’espectacle, protagonitzat per l’actor Pau Roca. Coses excepcionalsés una peça escrita pel dramaturg Duncan Macmillan que tracta, en clau d’humor, sobre la depressió i sobre allò que estem disposats a fer per aquells que estimem. Un fill de set anys, una mare depressiva, un pare que normalitza la situació i una llista de coses per les quals val la pena viure, que comença amb “els gelats” i s’acaba allargant i acompanyant el protagonista de la nostra història al llarg de la seva vida.

Un dels aspectes més engrescadors de l’obra és que inclou la participació dels espectadors, ja sigui com a lectors de la llista de coses excepcionals, ja sigui com a personatges que formen part de la vida del protagonista: pare, xicota, psicòloga, mestre…Els alumnes i professors de 4t d’ESO van poder interactuar, doncs, amb l’actor Pau Roca i molts d’ells van connectar amb aquesta història dura, però alhora tendra i emotiva. Malauradament, alguns alumnes no van seguir el fil de la narració perquè estaven més atents dels paperets que els havien repartit que no pas del que es representava davant seu, un relat dur amb un missatge vitalista i optimista.

Alguns comentaris dels alumnes de 4t d’ESO B:

“La posada en escena va ser molt dinàmica i interactiva, penso que està molt bé fer participar el públic”.

“Aquest monòleg és molt entretingut i et fa reflexionar molt”.

“Crec que el missatge és molt clar i alhora útil i necessari (…) i se n’ha de parlar als instituts”.

“El guió està molt ben escrit i no suposa cap problema seguir el fil de la història”.

“M’ha agradat molt el guió, però el que ha fet l’obra més especial és la interpretació de l’actor”.

“Un dels punts forts és que era una obra interactiva i que ens va fer participar a tots en un moment o altre”.

“El fet que “l’escenari” fos entre el públic em va semblar força interessant”.

“Em va agradar molt i m’agradaria tornar a veure-la”.

 Agraïm a Pau Roca i a la seva companyia que hagin volgut compartir amb nosaltres i atrevir-se a “assajar” amb espectadors adolescents la seva adaptació teatral. Els desitgem molta sort en futures representacions. Una obra que recomanarem!

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a COSES EXCEPCIONALS A L’ESCOLA INDUSTRIAL

Reunió amb representants del col·legi d’advocats

 

El passat dimecres dia 31 d’octubre, el centre va tenir una reunió amb representants del col·legi d’advocats de Sabadell per tal de trobar vies de col·laboració tant en l’apartat de formació com en el de contractació i pràctiques en empreses.

 

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a Reunió amb representants del col·legi d’advocats

Robòtica educativa a l’Escola Industrial

Enguany, dins les activitats extraescolars que porta a terme l’Associació Esportiva i Cultural de l’Escola Industrial, es realitzarà un curs de robòtica adreçada als nostres alumnes.

A les imatges es pot veure la sessió de presentació del curs on varen participar tants els alumnes com les families.

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a Robòtica educativa a l’Escola Industrial

CALENDARI DE INICI DE CURS 2018-19

Als següents links podeu accedir als calendaris de rebuda i inici de curs dels diferents estudis de L’Escola Industrial.

Calendari Inici ESO, Batxillerat i CAS

Calendari Inici Cicles Formatius i PFI

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a CALENDARI DE INICI DE CURS 2018-19

TANCAMENT DEL SERVEI D’ATENCIÓ AL PÚBLIC

L’ Institut Escola Industrial de Sabadell tanca el servei d’atenció al públic per vacances el dia 26 de juliol.

Tornarem a  obrir el servei d’atenció el dia 3 de setembre a l’horari habitual.

Bones Vacances

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a TANCAMENT DEL SERVEI D’ATENCIÓ AL PÚBLIC

3r Premi Montserrat Miró

El dimarts 19 de juny, a les 18h, va tenir lloc l’acte de lliurament dels premis als treballs de recerca Montserrat Miró i Marimon. Dissetena edició. Organitzat per l’Ajuntament de Sabadell, el Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental i la Fundació Bosch i Cardellach.  L’Escola Industrial hi va participar amb 3 treballs de recerca, dels quals vam aconseguir un 3r premi pel treball Hidroponia casolana realitzat per Anna Serra Peralta, Mònica Allué Moreno i Pol Alxandr Olivella Morral.

 

 

Publicat dins de Uncategorized | Comentaris tancats a 3r Premi Montserrat Miró